TOUCH MEDIA LAPTOP SPECIALIST

TRIP TERBUKA TOUCH MEDIA KE CHINA

Touch Media Laptop Specialist menganjurkan trip terbuka ke China kepada anda yang berminat dengan barang eletronik atau gajet khususnya para juruteknik laptop, juruteknik telefon bimbit, dan penjual aksesori gajet.

Anda akan dibawa ke kawasan IT yang besar di sekitar Shenzhen, yang menawarkan barang, alat ganti dan gajet eletronik yang terkini dan pelbagai jenis. Tambahan lagi, dengan harga yang berpatutan dan rendah mampu memberi idea dan peluang niaga yang baik.

Kami akan menerangkan cara untuk berurusniaga dengan pembekal, cara penghantaran, cara pembayaran dan lain – lain semasa trip terbuka ini.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang trip terbuka ini, anda boleh berhubung dengan kami melalui talian atau terus whatsapp kami di 0126709964.

Ambil dan Hantar, Jumpa terus atau Pos ke Touch Media Laptop Specialist:

Kami Touch Media Laptop Specialist beroperasi dari jam 10.00 pagi hingga 10.00 malam, Isnin hingga Ahad. Pelanggan sama ada boleh berjumpa terus dan meletakkan komputer riba mereka yang bermasalah, atau boleh pos komputer riba kepada kami untuk dibaiki. Kami juga boleh menguruskan perkhidmatan kurier yang selamat untuk mengambil dan mengembalikan komputer riba anda di mana sahaja di Malaysia.