TOUCH MEDIA LAPTOP SPECIALIST

PEMULIHAN DATA

Touch Media Laptop Specialist faham betapa pentingnya data komputer kepada anda, sama ada peribadi atau profesional. Pasukan kami berpengalaman dengan lebih dari 10 tahun dalam industri pembaikan komputer.

Pasukan kami boleh menyediakan perkhidmatan pemulihan data kepada pelanggan pada semua pembuat dan model peranti komputer. Kami menawarkan “tiada baik pulih tiada caj” pada semua perkhidmatan kami. Pelanggan kami boleh mempercayai kepada keupayaan pemulihan data kami dengan jaminan tersedia kami pada semua perkhidmatan pembaikan yang lengkap.

Semua tidak hilang apabila timbul masalah isu data hilang. Kami akan dapat memberikan bantuan dan sokongan dalam memulihkan data yang hilang dari semua pembuat dan model peranti komputer. Jika anda berminat untuk menggunakan perkhidmatan pemulihan data kami, hubungi kami untuk menetapkan harga hari ini.

* Bergantung pada data dan status HDD dan kerosakan, kami akan memberi tempoh masa yang diperlukan untuk memulihkan data anda.

Perkhidmatan Pemulihan Data kami termasuk:

  • Pemulihan data dari iMac & Macbook(Data recovery from iMac & Macbook)
  • Pemulihan data dari PC & komputer riba(Data recovery from PC & laptop)
  • Apa-apa pemacu kilat USB dengan kerosakan fizikal(Any USB flash drives with physical damage)
  • Apa-apa fail yang diformat atau tidak sengaja dipadamkan(Any formatted or accidentally deleted files)
  • Pemacu cakera keras luaran tidak membaca atau memuatkan(External hard disk drive not reading or loading)

Ambil dan Hantar, Jumpa terus atau Pos ke Touch Media Laptop Specialist:

Kami Touch Media Laptop Specialist beroperasi dari jam 10.00 pagi hingga 10.00 malam, Isnin hingga Ahad. Pelanggan sama ada boleh berjumpa terus dan meletakkan komputer riba mereka yang bermasalah, atau boleh pos komputer riba kepada kami untuk dibaiki. Kami juga boleh menguruskan perkhidmatan kurier yang selamat untuk mengambil dan mengembalikan komputer riba anda di mana sahaja di Malaysia.